moon calendar dining navigate-next
ONLINE BIZTOSÍTÁS
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nyomtatás

Nautilux Rethymno by Mage Hotels *****
Görögország, Kréta, Rethymnon
Legközelebbi indulás: 2024-09-08
Szobatípus: Standard szoba 2F
Utazás: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Szállás típusa: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Útazonosító: 617950
Kalkuláció
Indulási időpontok
Szűrés
09. 08 - 09. 15. (8 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Standard szoba 2F
661.125 Ft/fő,
09. 15 - 09. 22. (8 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Standard szoba 2F
574.885 Ft/fő,
09. 22 - 09. 29. (8 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Standard szoba 2F
574.885 Ft/fő,
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
 
Szállás leírás

Hasznos információk

A hotel közelében lehetőség van vízi sportokat kipróbálni, a wellness központban pedig kényeztető programokat vehetünk igénybe. A hotel központi elhelyezkedésének köszönhetően számtalan programlehetőség adódik, és tökéletes kiinduló pontja lehet a sziget felfedezéséhez.

}

Klímaadó

2024.01.01-től klímaadót vezetett be, mely az Utazó által előre a helyszínen fizetendő. Mértéke szálláskategóriától függ.

5*-os hotel kategória esetén kb. 10 EUR/szoba/éj.

}

Repülőtéri transzfer

A repülőtérről a szálláshelyig (és vissza) egyéni transzfert kínálunk. A részletekért és az árakért kérjük keresse irodánkat!

}

Szobák

Két fős, jól felszerelt, stílusosan berendezett, légkondicionált szobák foglalhatók. Mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, ahol piperecuccokat, köntöst és hajszárítót találunk.

}

Szállás leírása

Ez a Kréta északi partvidékén, a festői Rethymno közelében fekvő öt csillagos luxusszálloda ideális lehet azoknak, akik a tengerparti pihenést aktív nézelődéssel szeretnék kombinálni elegáns és modern környezetben. A hotel közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. Az épület kialakítást a nautilusz állatok ihlették, a folyosók spirálisan haladnak egymás fölött, míg a berendezés modern és barátságos. Lazítson a tengerparton vagy a medence mellett egy koktéllal a kezében, és élvezze a görög vendégszeretetet!

Erre a szálláshelyre csoportos transzfer nem foglalható! A repülőtérről a szálláshelyig és vissza  egyéni transzfert kínálunk. Az egyéni transzfer árakért kérjük keresse irodánkat.

}

Tengerpart

Közvetlenül az aranyló homokú, kristálytiszta vizű tengerparton fekszik.

}

Tipp

Gyönyörűen berendezett luxusszálloda, ahol mindenki megtalálhatja az álomlakosztályát, közvetlenül a homokos tengerparton.

}

Transzfer

Felhívjuk a figyelmet, hogy a feltüntetett csomagárak nem tartalmazzák a transzfert a repülőtértől a szálláshelyig és vissza. Transzfer külön díj ellenében kérhető.

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás menetrend szerinti járattal.

Erre a szálláshelyre csoportos transzfer nem foglalható! A repülőtérről a szálláshelyig és vissza  egyéni transzfert kínálunk. Az egyéni transzfer árakért kérjük keresse irodánkat.

 

}

Étkezési rend

Reggelivel foglalható. A hotel éttermében görög ételeket kínálnak.

}
KIEMELT AJÁNLATAINK