moon calendar dining navigate-next
ONLINE BIZTOSÍTÁS
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nyomtatás

Tryp By Wyndham Dubai Barsha Heights ****
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai
Legközelebbi indulás: 2024-12-27
Szobatípus: Standard szoba 2F
Utazás: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Útazonosító: 654548
Kalkuláció
Indulási időpontok
Szűrés
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Standard szoba 2F
749.900 Ft/fő,
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
 
Szállás leírás

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Dubai, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah turisztikai minisztériumának előírásai szerint minden turista számára kötelező az idegenforgalmi adó (turista dirham) megfizetése.

Az idegenforgalmi adót a turistáktól a szállodába/apartmanba való bejelentkezéskor vagy kijelentkezéskor szedik be, a fizetés dirhamban/dollárban történik szobánként/éjszakánként.

Fontos! Az idegenforgalmi adót egyszer kell megfizetni a tartózkodás teljes időtartamára és nem visszatéríthető. Az adó összege nem függ a szobában tartózkodó személyek számától.

3* szálloda - 10-15 Dirham szobánként és éjszakánként
4* szálloda - 15 Dirham szobánként és éjszakánként
5* szálloda - 20 Dirham szobánként és éjszakánként

Az Egyesült Arab Emírségekben szinte minden szálloda megkövetel egy bizonyos összegű kauciót, amelyet a turisták extra szolgáltatásokra használhatnak fel a szállodában. Lehetőség van készpénzben letétbe helyezni, ez lehet dollár, euró vagy dirham, vagy a szükséges összeget az adott szálloda díjszabása szerint hitelkártyáról letiltják. A kaució fennmaradó részét a szállodai árfolyamon dirhamban térítik vissza (ha készpénzzel fizettek), vagy a hitelkártyára a kijelentkezés után 3 és 14 nap között, banktól függően. A "MAESTRO", "VISA", "MASTERCARD" kártyákat elfogadják.

}

Szobák

Minden szoba átgondoltan felszerelt, ingyenes wifivel, síkképernyős TV-vel, íróasztallal, minibárral, széffel, kávéfőzővel és hajszárítóval. A lakosztályok erkéllyel és külön nappalival rendelkeznek.
Tryp szoba-26 m2 (king size ágy vagy két különálló ágy)
Családi egy hálószobás lakosztály - 41 m2 (king size ágy)

}

Szállás leírás

A Dubai Nemzetközi Repülőtér (DXB) és az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér (DWC) közelében elhelyezkedő, élettel teli szálloda. Merészen kialakított belső terekkel és egyedülálló szolgáltatásokkal - többek között szabadtéri medencével, klubhelyiséggel, speciális éttermekkel, coworking helyiséggel, tárgyalóval - várja az idelátogatókat.

Akár strandolás, akár vásárlás, akár a város számos híres látnivalójának felfedezése, a Barsha Heightsban negyedben található TRYP by Wyndham Dubai hotelben felejthetetlen élményben lesz része.

A hotel kvan az olyan kiemelkedő látnivalókhoz, mint a Palm Jumeirah és a Burj Khalifa. A metróállomástól pár lépésre, a Mall of the Emirates bevásárlóközpont pedig rövid autóútra található. A hotelben transzferszolgáltatás igényelhető a strandra és a bevásárlóközpontba.

A szállodához tartozó elegáns, modern tárgyalóterem 30 fős bankettek vagy 80 fős konferenciák befogadására is képes.


A hotel az elsők között hozott létre teljesen integrált co-working termet. A NEST a modern dolgozók igényeinek megfelelően kialakított helyiség. Kényelmes és rugalmas munkakörnyezetet kínál, amely ösztönzi a kapcsolatteremtést és a termelékenységet - üzleti szolgáltatásokkal, korlátlan kávéval és harapnivalókkal és még sok mással kiegészítve.


A szálloda transzferszolgáltatást biztosít a Bluewaters Island, a Nakheel Mall, az Outlet Mall bevásárlóközpontok felé.

}

Tengerpart

A szálloda ingyenes transzfert biztosít:
Jumeirah Beach Residence (ingyenes belépés)
Soluna Beach Club (térítés ellenében)

}

Utazási információ

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás: Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade: Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!
}

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

}

Étkezési rend

Local Social Kitchen & Bar- A kortárs dekoráció, a plüss ülőhelyek és az energikus légkör teszi ezt a bisztrószerű éttermet a vendégek, a helyiek kedvencévé. Az étterem kutyabarát.


Haze Lounge- Élvezze a személyre szabott kiszolgálást, miközben felfedezi a Mediterráneum változatos ízeit és hagyományos kultúráit Görögország partjaitól a Földközi-tenger keleti partvidékéig.


Lola Taberna Espa?ola- Az első emeleten található, és a dél-spanyolországi Andalúzia nyüzsgő utcáira repíti a vendégeket, Lola Flores - a flamenco ikon és a helyszín ihletője - az Ibériai-félszigeten átívelő kulináris utazásra invitálja a vendégeit. A Valenciából származó világhírű paellától és az omlós Manchego sajttól a madridi patatas bravasig A Lola étlapja tisztelgés Spanyolország ízletes ételei előtt.

}
KIEMELT AJÁNLATAINK