moon calendar dining navigate-next
ONLINE BIZTOSÍTÁS
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nyomtatás

Hilton Dubai Jumeirah *****
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai
Legközelebbi indulás: 2024-12-27
Szobatípus: Deluxe Sea View 2F
Utazás: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Szállás típusa: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Útazonosító: 654550
Kalkuláció
Indulási időpontok
Szűrés
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe Sea View 2F
1.499.900 Ft/fő,
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe szoba 2F
1.499.900 Ft/fő,
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe Sea View 3F
4.499.700 Ft/szob
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe szoba 2F+1GY
4.499.700 Ft/szob
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe Sea View 2F+1GY
4.499.700 Ft/szob
12. 27 - 01. 04. (9 nap 7 éj)
Budapest - Reggeli
Deluxe szoba 3F
4.499.700 Ft/szob
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
 
Szállás leírás

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Dubai, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah turisztikai minisztériumának előírásai szerint minden turista számára kötelező az idegenforgalmi adó (turista dirham) megfizetése.

Az idegenforgalmi adót a turistáktól a szállodába/apartmanba való bejelentkezéskor vagy kijelentkezéskor szedik be, a fizetés dirhamban/dollárban történik szobánként/éjszakánként.

Fontos! Az idegenforgalmi adót egyszer kell megfizetni a tartózkodás teljes időtartamára és nem visszatéríthető. Az adó összege nem függ a szobában tartózkodó személyek számától.

3* szálloda - 10-15 Dirham szobánként és éjszakánként
4* szálloda - 15 Dirham szobánként és éjszakánként
5* szálloda - 20 Dirham szobánként és éjszakánként

Az Egyesült Arab Emírségekben szinte minden szálloda megkövetel egy bizonyos összegű kauciót, amelyet a turisták extra szolgáltatásokra használhatnak fel a szállodában. Lehetőség van készpénzben letétbe helyezni, ez lehet dollár, euró vagy dirham, vagy a szükséges összeget az adott szálloda díjszabása szerint hitelkártyáról letiltják. A kaució fennmaradó részét a szállodai árfolyamon dirhamban térítik vissza (ha készpénzzel fizettek), vagy a hitelkártyára a kijelentkezés után 3 és 14 nap között, banktól függően. A "MAESTRO", "VISA", "MASTERCARD" kártyákat elfogadják.

}

Fakultatív programok

Burj Khalifa 124.

A világ legmagasabb épületének, a Burj Kalifának a kilátóteraszáról élvezheti a Dubaira nyíló kilátást. A 124. és 125. emeletre feljutva 360 fokos panoráma nyílik az Arab-öbölre.

Ár: 24 990 Ft / fő

Al Khayma Camp:Sivatagi szafari, quadozás, tevegelés és Al Khayma Camp

Fedezze fel a sivatag világát ezen a lendületes szafarin. A program során quadozás és tevegelés várja az exkluzív Al Khayma táborban. A sivatagi sportok Mekkájában a dűnebashing és a homokdeszkázás mindennapi kaland. Az utazás Dubaj, Sharjah és Ajman városában található szállodákból és apartmanokból, valamint a dubaji Cruise Terminaltól (Port Rashid és Dubai Harbor) érhető el. Az idegenvezető a szálloda halljában várj a lefoglalt időpont előtt 45 perccel, a helyszíntől függően.

Ár: 16 990 Ft / fő

Dubai Akvárium

Látogasson el a Dubai Aquarium and Underwater Zoo-ba, a világ egyik legnagyobb fedett akváriumába. Fedezze fel a világ óceánjaiból származó tengeri élőlények lenyűgöző világát.

Ár: 18 990 Ft / fő

Miracle Garden Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line jegy a Dubai Miracle Gardenbe

72.000 négyzteméteren terül el Dubai egyik legnépszerűbb látnivalója, a Dubai Miracle Garden. A parkban 150 millió virág pompázik a legkülönfélébb színekben. A 4 órás túra során elmerülhet a kert édes illatában. ,,Skip-the-line" jeggyel soron kívül léphet be a varázslatos virágvilágba.

Ár: 12 990 Ft / fő

The View At The Palm Observatory

Az ikonikus Palm Tower 52. szintjén található szabadtéri kilátóteraszról 240 méteres magasságból győnyörködhet a Palm Jumeirah, az Arab-öböl és más nevezetességekre nyíló 360 fokos panorámában. A kilátóhoz VIP Lounge is tartozik.

Ár: 12 990 Ft / fő

Dubai Atlantis Aquaventure Aquaventure

Élvezze a vízi csúszdák, alagutak és vízesések izgalmát a Dubai Aquaventure-ben. Pihenjen egy privát strandon a Közel-Kelet legjobb vízi parkjában.

Ár: 39 990 Ft / fő

Museum of the Future (MOTF) belépőjegy szállodai transzferrel

A Jövő Múzeuma minden korosztályt szeretettel vár, hogy megnézze, megérintse, és alakítsa közös jövőnket. Tegyen egy utazást a lehetséges jövőkön keresztül, és hozza vissza a reményt és a tudást a jelenbe. Dubai egyik leghíresebb nevezetessége, a Jövő Múzeuma (MOTF) a város szupersztrádája, a Sheikh Zayed Road mentén található. A Dubai Future Foundation által alapított és 2022. február 22-én megnyitott múzeum azt vizsgálja, hogyan fejlődhet a társadalom a következő évtizedekben a tudomány és a technológia segítségével. Az "élő múzeum" a hagyományos kiállítások, a magával ragadó színház és a tematikus attrakciók elemeit ötvözi, így a látogatók a jelenen túlra és a jövő határtalan lehetőségei felé tekinthetnek. Egy globális szellemi mozgalom előmozdításaként a város "Nagy arab elmék" kezdeményezésének központja is, amelynek célja 1000 kivételes arab tehetség azonosítása a legfontosabb területeken. Transzfer a múzeumba és vissza a hotelbe az ár része.

Ár: 59 990 Ft / fő

La Perle Show vacsorával

Vacsorával egybekötött luxushajózás a Dubai Water Canal partjainál Dubai elsőszámú akrobatikus showműsorával. A hajózás során megtekintik a főbb látványosságokat: pl Burj Kalifa, Imagine, és átsuhannak a régió első érzékelővel működtetett hídja alatt.

Ár: 90 990 Ft / fő

A Zöld Bolygó - Dubai egyedülálló beltéri esőerdeje

A Zöld Bolygó egy biokupola, amely a látogatókat arra invitálja, hogy a trópusokba kalauzolva fedezzék fel a Föld lenyűgöző növény- és állatvilágát. A zárt ökoszisztémaként kialakított The Green Planet egy trópusi erdő varázslatos világát idézi meg több mint 3000 növénnyel és állattal, valamint a világ legnagyobb beltéri fájával. Lépjen be a Denevérbarlangba, hogy találkozzon a természet legizgalmasabb és legcsodálatosabb lakóival. Érintsen meg egy smaragdfa-boa kígyót, ha mer. Hallgassa meg a Zöld Bolygó körül repkedő csodálatos madárvilág jellegzetes hívását. Köszönjön az itt élő két lajhár egyikének, akik naponta 15-20 órát alszanak. Nézze meg a mókusmajmokat, amint ugrálnak és másznak, és nagyon hosszú farkukat használják egyensúlyozásra, miközben egyik fáról a másikra másznak. Az oktatási és rekreációs létesítmény felhívja a figyelmet a természet kényes egyensúlyára és a világ egyik legrégebbi élő ökoszisztémájának értékére, így ideális oktatási célpont az egész család számára. A Zöld Bolygó célja, hogy minden korosztályt és nemzetiségű embert arra inspiráljon, hogy megismerkedjen, és jobban törődjön minden egyes növénnyel és állattal, amely a Földön él.

Ár: 17 990 Ft / fő

Dubai Unlimited Pass

A Dubai attrakciók megláltogatására érdemes városkártyát (Dubai City Pass) kiváltani. A Dubai Unlimited Pass az alább felsorolt helyszínekre biztosít belépést.

  • IMG Worlds of Adventure
  • Sivatagi szafari vacsorával 
  • Ski Dubai - iFly Dubai - A csúcson,
  • Burj Khalifa - Városnézés Dubaiban (Hop On Hop Off buszos túra) 
  • Dubai Delfinárium 
  • A dubaji szökőkút sétány 
  • Dubai Frame 
  • A Dubai szökőkút tavi sétánya 
  • Repülő Kupa 
  • A Zöld Bolygó 
  • Grayline Audio Commentary Hagyományos városnézés 
  • Pocket Wifi 
  • Grayline Audio Commentary Modern városnézés 
  • Infinity Des Lumieres - Tengeri teve önvezető motorcsónak túra 
  • Marina Dhow hajókázás 
  • Dubai Creek kikötői naplemente túra 
  • Palm Jumeirah kajaktúra
  • TEPFactor
  • The View At the Palm
  • Skyviews Obszervatórium
  • Amazonas túra Csatorna hajókázás
  • Motiongate
  • Legoland
  • Legoland vízi park
  • Dubai Aquarium
  • Aqua Nursery
  • Ekart Zabeel

Az attrakciók közötti belépések között legalább 1 órának kell telnie!

Árak: 3 napos pass: 199.990 Ft / fő - 5 napos pass 259.990 Ft / fő. További információ: https://www.visitdubai.com/en/plan-your-trip/dubai-pass

Aura Sky Pool

Kapcsolódjon ki az Aura tetőmedencéjében, ahonnan egész Dubai látványa a szemei elé tárul. Vegyen részt egy frissítő jóga kurzuson, vagy masszázson. Töltődjön fel a lounge-ban. A jegyárakat az alábbi táblázat tartalmazza. A díjak a látogatás időpontjától és a kilátás tipusától függenek, személyenként és forintban értendőek:

 

}

Hasznos információk

Ingyenes parkolás, Spa, szabadtéri medence, fitneszközpont, üzleti központ, tárgyalótermek, számos akadálymentesített szolgáltatás.

}

Szobák

Deluxe Walk View szoba
Élvezze tartózkodását ebben a kényelmes vendégszobában, amelynek ülősarka nagy ablakokkal és The Walkra néző kilátással rendelkezik. Dolgozzon az íróasztalnál, amely médiaközponttal rendelkezik az összes elektronikai eszköz számára. Pihenjen a káddal ellátott fürdőszobában. Maradjon kapcsolatban a WiFi-vel (díjköteles), és válasszon az LCD TV-n található számos műholdas TV-csatorna közül. Érezze magát otthon a kávé- és teafőzővel, a szobai széffel és az egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A különleges szolgáltatások közé tartozik az ásványvíz, a bolyhos fürdőköpeny és a papucs. Kilátás a sétányra, erkély (a rendelkezésre állás függvényében).

Deluxe tengerre és Ain Dubaira néző szoba
Ez a vendégszoba a tengerre néz, a saját erkélyéről lélegzetelállító kilátás nyílik az Ain Dubaira. Dolgozzon az íróasztalnál, ahol az összes elektronikai eszköze számára médiaközpont áll rendelkezésre. Pihenjen a káddal ellátott fürdőszobában. Maradjon kapcsolatban a wifivel (térítés ellenében), és válasszon az LCD TV-n található számos műholdas TV-csatorna közül. Érezze magát otthon a kávé- és teafőzővel, a szobai széffel és az egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A különleges szolgáltatások közé tartozik az ásványvíz, a bolyhos fürdőköpeny és a papucs.
Ain Dubai tengerre néző, erkély (a rendelkezésre állás függvényében).

Családi lakosztály
Kényeztesse magát ebben az elegáns lakosztályban, amely részben vagy teljesen az Arab-öbölre néz. Dolgozzon az íróasztalnál, és tartsa a kapcsolatot a wifi segítségével (díjköteles), vagy lazítson a különálló nappali-étkezőben, ahol igény szerint filmet nézhet. Kényeztesse magát a tágas, külön káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobában. Az Executive szint vendégei exkluzív hozzáférést élveznek a szálloda Executive Lounge-ához, ahol egész nap ingyenes reggelit, italokat és harapnivalókat szolgálnak fel. A különleges részletek közé tartozik a kávé- és teafőző berendezés, valamint a rádió és az iPod/iPhone-dokkoló.
2 erkély, kilátás a tengerre, Lounge-hozzáférés az Executive-előnyökkel, külön nappali, étkező.

 

}

Szállás leírás

A Jumeirah Beach Residence szívében, Dubaj látnivalóihoz és bevásárlóközpontjaihoz közel fekvő szálloda saját stranddal rendelkezik, ahol számos szórakoztató tevékenység, többek között vízi sportok, gyermekklub és játékterem várja a vendégeket. Tizenkét egyedi étterem várja, hogy minden kívánságát kielégítse. Engedje ki a gőzt az egészségklubban, és töltődjön fel a ,,The Spa"-ban. Találja meg oázisát a tengerre, a Dubai Eye-ra (Ain Dubai) vagy a The Walk sétányra néző szobákban és lakosztályokban. Frissüljön fel az Executive Lounge-ban.

}

Tengerpart

A szálloda saját magánstranddal rendelkezik, ahol szórakoztató tevékenységek széles választéka várja a vendégeket, beleértve a vízi sportokat is.

}

Tipp

Magas minőség és kiváló elhelyezkedést kereső utasainknak ajánljuk!}

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

}

Étkezési rend

A félpanzió és a teljes ellátás 8 részt vevő étteremben váltható be, páratlan választékkal:

1. Büfé a főétteremben (korlátozott napokon működik) VAGY
2. Különleges háromfogásos menü a kiválasztott a-la-carte éttermekben (változhat).
VAGY jóváírás az a-la-carte éttermekben (csak) a normál menüből származó ételekre.
Étkezési lehetőségek sokasága, beleértve a híres éttermeket, a Trader Vic's-t, a Mcgettigan's-t, a Vero-t és a Mango Tree-t.
Félpanzió ebédre vagy vacsorára is igénybe vehető. Félpanziós és teljes panziós menüt a helyszínen biztosítanak, és széles választékból választhat.
A 12 év alatti gyerekek ingyenesen étkeznek az összes részt vevő étteremben a szülőkkel azonos étkezési terv szerint, speciális menüajánlatok alapján. A büfék nem garantáltak, és a szálloda fenntartja a jogot, hogy az év folyamán bármikor felszolgáljon és készletmenüt szolgáljon fel.

Executive szoba hozzáférés:
- A vendégek a kontinentális reggelit az Executive Lounge-ban vagy a svédasztalos reggelit az Oceana főétteremben fogyaszthatják el.
- Ingyenes délutáni tea üdítőitalokkal, teával, kávéval és süteményekkel.
- Ingyenes "Happy Hour" - két órán keresztül ingyenes alkoholos italok, valamint válogatott hideg és meleg szendvicsek.
- Ingyenes alkoholmentes italok a tartózkodás teljes időtartama alatt (a társalgó nyitvatartási idejének függvényében).
Az Executive lounge reggel 7:00 órától este 9:00 óráig tart nyitva (a változások függvényében).
Öltözködési szabályok: (nincs fürdőruha, rövidnadrág stb.)

}
KIEMELT AJÁNLATAINK